ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator OPVVV - Databáze produktů

Projekt

Název projektu

Registrační číslo

Výzva

Operační program

Detail produktu

Název produktu

Zaměření

Rok vydání

Klíčová slova

Hodnocení

)

Popis produktu

Soubory produktu

Autor: prof. Ing. Roman Čermák, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Akreditační spis studijního programu Chemie potravin a bioaktivních látek (nMgr.), formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Chemie potravin a bioaktivních látek; Akreditační spis studijního programu Chemie potravin a bioaktivních látek (nMgr.); Úprava studijního programu; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Chemie potravin a bioaktivních látek.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Studijní program
Autor: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc. a Ing. Soňa Škrovánková, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Analýza bioaktivních látek v potravinách, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Analýza bioaktivních látek v potravinách; Výukový materiál/studijní opora předmětu Analýza bioaktivních látek v potravinách; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukový text a návody pro cvičení předmětu Analýza bioaktivních látek v potravinách.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc. a RNDr. Lenka Dastychová, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Aplikace NMR v analýze potravin a bioaktivních látek, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Aplikace NMR v analýze potravin a bioaktivních látek; Výukový materiál/studijní opora předmětu Aplikace NMR v analýze potravin a bioaktivních látek; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukové texty a návody pro cvičení předmětu Aplikace NMR v analýze potravin a bioaktivních látek.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc. a doc. Ing. Jiří Mlček, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Autentizace a falšování potravin, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Autentizace a falšování potravin; Výukový materiál/studijní opora předmětu Autentizace a falšování potravin Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukové texty a návody pro cvičení předmětu Autentizace a falšování potravin.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Funkční potraviny, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Funkční potraviny; Výukový materiál/studijní opora předmětu Funkční potraviny; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukové texty předmětu Funkční potraviny.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: doc. Ing. Daniela Sumczynski, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Chemie nutraceutik, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Chemie nutraceutik; Výukový materiál/studijní opora předmětu Chemie nutraceutik; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukové texty předmětu Chemie nutraceutik.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: doc. Ing. Jiří Mlček, Ph.D. a Ing. Soňa Škrovánková, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Chemie potravin II, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Chemie potravin II; Výukový materiál/studijní opora předmětu Chemie potravin II; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukové texty předmětu Chemie potravin II.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Ing. Michal Rouchal, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Chemie přídatných látek a doplňků potravin, formát .pdf ; Oblast vzdělávání, Technologie, Chemie přídatných látek a doplňků potravin ; Výukový materiál/studijní opora předmětu Chemie přídatných látek a doplňků potravin; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Návody pro cvičení předmětu Chemie přídatných látek a doplňků potravin.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Ing. Michal Rouchal, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Interpretace chromatografických a spektrálních dat, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Interpretace chromatografických a spektrálních dat; Výukový materiál/studijní opora předmětu Interpretace chromatografických a spektrálních dat; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukový text a návody pro cvičení předmětu Interpretace chromatografických a spektrálních dat.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: doc. Mgr. Robert Vícha, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Oborový seminář 1 a 3_VT, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Oborový seminář 1 a 3; Výukový materiál/studijní opora předmětu Oborový seminář 1 a 3; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukový text předmětu Oborový seminář 1 a 3.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: Ing. Zdeňka Prucková, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Semestrální projekt I a II, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Semestrální projekt I a II; Výukový materiál/studijní opora předmětu Semestrální projekt I a II; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Výukové texty předmětu Semestrální projekt I a II.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: doc. Mgr. Robert Vícha, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Supramolekulární chemie/Supramolecular chemistry, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Supramolekulární chemie/Supramolecular chemistry; Výukový materiál/studijní opora předmětu Supramolekulární chemie/Supramolecular chemistry; Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Návody pro cvičení předmětu Supramolekulární chemie/Supramolecular chemistry.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory
Autor: RNDr. Lenka Dastychová, Ph.D. Autor: neudeven
Popis: Úprava předmětu Teorie a metody strukturní analýzy, formát .pdf; Oblast vzdělávání, Technologie, Teorie a metody strukturní analýzy; Výukový materiál/studijní opora předmětu Teorie a metody strukturní analýzy Podklad pro výuku pro akademické pracovníky VŠ; Akademičtí pracovníci/Magisterské studium; VŠ výuka; Návody pro cvičení předmětu Teorie a metody strukturní analýzy.
Licence: Creative Commons 4.0 - Uveďte původ 4.0
Druh produktu: Výukový materiál/studijní opory